Almakompót

Almakompót

Nyáron hidegen, télen melegen, télen-nyáron húsok mellé savanyúság helyett...

Hozzávalók

3 adag

  1. 70 dkg alma - tisztítva
  2. 4 e.k. kristálycukor
  3. 1 t.k. szegfűszeg
  4. 1 t.k. őrölt fahéj
  5. 1/2 citrom leve

Elkészítés

20 perc

  1. Egy lábosba tettem a cukrot, fahéjat, szegfűszeget, 1 liter vizet, citromlét, és feltettem a gázra.

  2. Mire a lé felforrt, megtisztítottam, kockára vágtam az almát.

  3. A lébe öntöttem, lassú tűzön főztem kb. 10 percet.

  4. Jó étvágyat! 😋

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked.

Haladó beállítások

Itt testreszabhatod a süti beállításokat. Engedélyezd vagy tiltsd le a következő kategóriákat, és mentsd el a módosításokat.