Csirkepaprikás galuskával, tejfölös uborkasalátával

Csirkepaprikás galuskával, tejfölös uborkasalátával

Hozzávalók

6 adag

  1. 1 db egész csirke
  2. 2 ek étolaj
  3. 2 fej vöröshagyma
  4. 1 db zöldpaprika
  5. 1 db paradicsom
  6. 1 ek pirospaprika
  7. ízlés szerint só
  8. ízlés szerint bors
  9. ízlés szerint ételízesítő
  10. 2 ek liszt
  11. 2 dl tejföl

Elkészítés

1 1/2 óra

  1. A csirkét megmostam, feldaraboltam.

  2. Az apróra vágott vöröshagymát olajon elkezdtem dinsztelni, később hozzátettem az összevágott paprikát, paradicsomot, majd a húst.

  3. Pár perc dinsztelés után megszórtam pirospaprikával, a többi fűszerrel, és felengedtem vízzel.

  4. Fedő alatt lassú tűzön puhára főztem, majd behabartam, összefőztem a habarással.

  5. Galuskával, uborkasalátával tálaltam.

  6. Jó étvágyat! 😊

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked.

Haladó beállítások

Itt testreszabhatod a süti beállításokat. Engedélyezd vagy tiltsd le a következő kategóriákat, és mentsd el a módosításokat.