Dejós tészta

Dejós tészta

Meglévő leves után kellet egy egyszerű, gyors második. 

Hozzávalók

2 adag

  1. 20 dkg széles metélt (ez saját készítésű)
  2. 15 dkg dejó
  3. 10 dkg porcukor
  4. 1 e.k. só a főzővízbe
  5. 1 e.k. olaj a tésztára

Elkészítés

20 perc

  1. A vizet feltettem sóval forrni, egy lábasba kis olajat tettem.
    Kimértem a tésztát. Nekem volt saját készítésű, szárítva.
    Kimértem, összekevertem a dejót a porcukorral.

  2. A tésztát kifőztem, az olajra szedtem, összeforgattam vele.

  3. A tányérján mindenki annyi dejós keveréket szórt rá, amennyit akart.
    Jó étvágyat! 😋

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el