Franciasaláta, párizsias csirkemell filével

Franciasaláta, párizsias csirkemell filével

Hozzávalók

6 adag

  1. 0,50 kg mexikói vegyes zöldség
  2. 0,50 kg zöldborsó
  3. 0,40 dkg burgonya
  4. 20 dkg savanyú uborka
  5. 2 db alma
  6. 600 ml tejföl
  7. 250 ml majonéz
  8. ízlés szerint fehér bors
  9. 1 ek mustár
  10. ízlés szerint só
  11. 1 kk citromlé
  12. ízlés szerint porcukor (én nem tettem bele)
  13. 1 db egész csirkemell filé
  14. 4 ek liszt
  15. ízlés szerint só
  16. 2 db tojás
  17. 1 kk szódabikarbóna
  18. 2 dl tej
  19. 3 dl étolaj

Elkészítés

45 - 60 perc

  1. Zöldborsót, mexikói zöldséget egyben feltettem főni. Ne följön szét, én inkább roppanósan szeretem.

  2. A burgonyát kockákra vágva szintén megfőztem sós vízben. Ezt sem jó szétfőzni.

  3. Uborkát, almát is felkockáztam.

  4. Tejfölt, majonézt, borsot, mustárt összekevertem.

  5. Mindent összekevertem.

  6. Csirkemellet szeletekre vágtam, sóztam, lisztbe forgattam.

  7. Összekevertem a palacsinta tésztát. Ne legyen túl híg.

  8. A szeleteket megforgatva a palacsinta tésztában, forró olajban kisütöttem.

  9. Elég sok lesz 1 db csirkemellből.

  10. Jó étvágyat! 😊

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el