Frankfurti leves

Frankfurti leves

Hozzávalók

6 adag

  1. 1 kg kelkáposzta
  2. 40 dkg burgonya
  3. 5 db virsli
  4. ízlés szerint só
  5. ízlés szerint bors
  6. ízlés szerint ételízesítő
  7. ízlés szerint köménymag
  8. ízlés szerint majoránna
  9. 1 ek olaj
  10. 1 ek liszt
  11. 3 gerezd fokhagyma
  12. 1 kk pirospaprika
  13. 2 dl tejföl

Elkészítés

45 perc

  1. Kelkáposztát kis csíkokra, burgonyát kockára vágva, sóval, borssal, ételízesítővel, köménymaggal, majoránnával vízben feltettem főni.

  2. Amikor minden megpuhult, fokhagymás, pirospaprikás rántást készítettem, vízzel, tejföllel kikeverve a leveshez adtam.

  3. A felkarikázott virslit is hozzáadtam, pár perc összeforralás után kész.

  4. Jó étvágyat! 😊

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked.

Haladó beállítások

Itt testreszabhatod a süti beállításokat. Engedélyezd vagy tiltsd le a következő kategóriákat, és mentsd el a módosításokat.