Gesztenyepüré

Gesztenyepüré

Hozzávalók

5 adag

  1. 2 csomag gesztenyemassza
  2. 250 ml hulala tejszínhab

Elkészítés

15 perc

  1. A gesztenyemasszát krumplinyomón átnyomom.

  2. A tejszínt felverem.

  3. Üvegpoharakba teszem úgy, hogy alul hab, utána gesztenye, majd megint hab. Tetejére hagytam egy kis gesztenyeforgácsot dísznek.

  4. Jó étvágyat! 😊

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked.

Haladó beállítások

Itt testreszabhatod a süti beállításokat. Engedélyezd vagy tiltsd le a következő kategóriákat, és mentsd el a módosításokat.