Kocsonya

Kocsonya

Hozzávalók

10 adag

  1. 3 kg kocsonyahús - csülök, köröm, fül, farok
  2. 0,50 kg sertéslapocka
  3. 3 db sárgarépa
  4. 2 db fehérrépa
  5. 1 db vöröshagyma
  6. 2 fej fokhagyma
  7. 2 tk egész bors
  8. ízlés szerint só
  9. ízlés szerint ételízesítő

Elkészítés

7 óra

  1. A húsokat és a zöldségeket megtisztítottam.

  2. Hideg vízbe feltettem főni.
    Amikor felhabzott, leszedtem a habját, és beletettem a zöldségeket, és a fűszereket. Az egész borsot teatojásba tettem.

  3. 3

    Letakarva, kis hézagot hagyva, fakanálra téve a fedőt, nagyon kis lángon, hogy éppen csak gyöngyözzön addig főztem, míg a csontról lefőtt minden.

  4. Kiszedtem a zöldséget, a húsokat, és sűrű szűrőn leszűrtem a lét.

  5. Előbb a lét osztottam szét, aztán utána a húsokat csont nélkül.

  6. Hűvös helyen pár óra alatt megdermedt.
    Én citrommal meglocsolva szeretem, de pirospaprikával is meg lehet szórni.
    Jó étvágyat! 😋


Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked.

Haladó beállítások

Itt testreszabhatod a süti beállításokat. Engedélyezd vagy tiltsd le a következő kategóriákat, és mentsd el a módosításokat.