Krumplikása, pirított hagymával

Krumplikása, pirított hagymával

Hozzávalók

2 adag

  1. 80 dkg burgonya
  2. 2 ek liszt
  3. ízlés szerint só
  4. ízlés szerint őrölt bors
  5. 2 nagy fej vöröshagyma
  6. 2 ek zsír

Elkészítés

30 perc

  1. A burgonyát kockára vágva feltettem főni.
    Annyi vízben, hogy jól ellepje, annyi sóval, hogy ne legyen túl sós, mert a főzővíz rajta marad.

  2. Míg a krumpli főtt, felkarikáztam a vöröshagymát.
    Ki hogy szereti, olyan vastagságúra vágja.

  3. A megfőtt krumplit a levében botmixerrel pépesítettem.

  4. Borsot tettem hozzá, visszatettem a tűzre, takarékra.
    Apránként hozzáadva belefőztem a lisztet.
    Készen sűrű kása állagúnak kell lennie.

  5. A hagymaszeleteket pirosra sütöttem.

  6. Tálalásnál a hagymából, és a zsírjából is tettem a kására.

  7. Jó étvágyat! 😊

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el