Lebbencsleves

Lebbencsleves

Hozzávalók

4 adag

  1. 5 dkg füstölt szalonna
  2. 1 fej kis vöröshagyma
  3. 1 ek pirospaprika
  4. 10 dkg lebbencs tészta
  5. 0,50 kg burgonya
  6. 1 db kis paradicsom
  7. 1 db kis zöldpaprika
  8. ízlés szerint zellerzöld
  9. ízlés szerint só
  10. ízlés szerint bors
  11. ízlés szerint ételízesítő

Elkészítés

35 perc

  1. A tésztát szendvicssütőben megpirítottam, burgonyát, hagymát, szalonnát kockára vágtam. A zellerzöldet...ami a fagyasztóból került elő.. egy nagy teatojásba tettem, mert csak én szeretem, és így nem kerül senki más kanalára... 😃

  2. Szalonnát kisütöttem, majd megdinszteltem rajta a vöröshagymát.

  3. Hozzátettem a paprikát, paradicsomot (egészben, kicsit bevagdosva), burgonyát, pirospaprikát, és felengedtem vízzel. Amikor felforrt, hozzátettem a tésztát, fűszereket és készre főztem.

  4. Jó étvágyat! 😋

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el