Lilahagymás ecetes krumplisaláta

Lilahagymás ecetes krumplisaláta

Hozzávalók

4 adag

  1. 0,50 kg burgonya
  2. 1 nagyobb fej lila hagyma
  3. 0,5 dl ecet
  4. 7,5 dl víz
  5. 8 dkg cukor
  6. 1 t.k. só
  7. ízlés szerint pirospaprika, bors

Elkészítés

30 perc

  1. A burgonyát héjában megfőzni, felkarikázni.

  2. A lila hagymát vékonyra felszeletelni.

  3. A cukorral, sóval, ecettel (ízlés szerint) elkészíteni a lét.

  4. A burgonyát a hagymával rétegekben lerakni egy tálba, majd az ecetes lét ráönteni.

  5. A végén kis pirospaprikával, borssal megszórni. Hűtve finom.

  6. Jó étvágyat! 😊

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked.

Haladó beállítások

Itt testreszabhatod a süti beállításokat. Engedélyezd vagy tiltsd le a következő kategóriákat, és mentsd el a módosításokat.