Májkrémgaluska leves

Májkrémgaluska leves

Hozzávalók

6 adag

  1. szükség szerint pici étolaj
  2. 2 szál sárgarépa
  3. 1 szál fehérrépa
  4. 1 db kicsi karalábé
  5. 1 db kis zeller
  6. 5 dkg gomba
  7. 1 csokor petrezselyem
  8. ízlés szerint só
  9. ízlés szerint bors
  10. ízlés szerint ételízesítő
  11. A májkrémgaluskához:
  12. 20 dkg kenőmájas
  13. 2 db tojás
  14. szükség szerint pici étolaj
  15. 1 db kis vöröshagyma
  16. 1 csipet majoránna
  17. ízlés szerint só
  18. ízlés szerint bors
  19. ízlés szerint petrezselyem
  20. 4 kanál liszt

Elkészítés

45 perc

  1. Zöldségeket összevágom.

  2. Pici olajra teszem, megdinsztelem, majd felengedem vízzel. Fűszerezem.

  3. Közben elkészítem a májkrémgaluskának valót. Az apróra vágott vöröshagymát megdinsztelve teszem a masszához, az olajjal együtt.

  4. Amikor a zöldségleves megfőtt, kiskanállal beleszaggatom a levesbe, főzöm, míg a galuskák feljönnek a leves tetejére.

  5. Jó étvágyat! 😊

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el