Padlizsánkrém

Padlizsánkrém

Hozzávalók

8 adag

  1. 1 kg padlizsán
  2. 1 fej nagy lilahagyma
  3. 3 gerezd fokhagyma
  4. 1 ek olívaolaj
  5. 2 db paradicsom
  6. 1 ek majonéz
  7. 1 kk mustár
  8. ízlés szerint só
  9. ízlés szerint bors

Elkészítés

1 óra

  1. A megmosott padlizsánt egészben megsütöttem. 200 C fokon, kb. 45 perc.

  2. Míg sült, apróra vágtam a lilahagymát, fokhagymát, héjtalanított paradicsomot, és olajon megdinszteltem.

  3. Turmixgépbe tettem a majonézzel, mustárral, sóval, borssal együtt..., majd a megsült, kihűlt, lehámozott padlizsánt is hozzátettem - összeturmixoltam.

  4. Jó étvágyat! 😋

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el