Párolt lilakáposzta

Párolt lilakáposzta

Hozzávalók

5 adag

  1. 1 kg lilakáposzta
  2. 0,5 dl étolaj
  3. 1 fej közepes vöröshagyma
  4. 2 db alma
  5. 1 kk egész kömény
  6. 1 ek cukor
  7. 1 dl ecet
  8. ízlés szerint só

Elkészítés

50 perc

  1. Káposztát szálasra vágtam.

  2. Hagymát, almát kockákra.

  3. Olajon megdinszteltem a hagymát, az almával, a cukorral, köménnyel együtt.

  4. Hozzátettem a káposztát, sót, ecetet. Fedő alatt takarékon puhára pároltam.
    Víz nem kell hozzá.

  5. Jó étvágyat! 😋

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked.

Haladó beállítások

Itt testreszabhatod a süti beállításokat. Engedélyezd vagy tiltsd le a következő kategóriákat, és mentsd el a módosításokat.