Petrezselymes karfiolpüré

Petrezselymes karfiolpüré

Hozzávalók

4 adag

  1. 1 kg karfiol
  2. ízlés szerint só
  3. ízlés szerint őrölt bors
  4. 10 dkg margarin
  5. 1 dl tej
  6. 1 csokor petrezselyemzöld

Elkészítés

30 perc

  1. Karfiolt rózsáira szedve, sós vízben megfőztem, leszűrtem.

  2. A margarinon kicsit megfuttattam az apróra vágott petrezselymet.

  3. Hozzátettem a leszűrt karfiolhoz, a petrezselymes margarint és a tejet, borsoztam.

  4. Botmixerrel pépesítettem.

  5. Bármilyen sülthöz illik.
    Jó étvágyat! 😋

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el