
Pulykaraguleves csipetkével
Pulykaraguleves csipetkével
Hozzávalók
6 adag
- 1 ek étolaj
- 1 fej közepes hagyma
- 60 dkg pulykacomb filé
- 2 szál sárgarépa
- 2 szál fehérrépa
- ízlés szerint kicsi zeller
- ízlés szerint kicsi karalábé
- 10 dkg zöldborsó
- ízlés szerint só
- ízlés szerint bors
- ízlés szerint ételízesítő
- ízlés szerint petrezselyemzöld
Elkészítés
70 perc
Olajon az apróra vágott hagymát megdinszteltem, majd hozzátettem a kockára vágott húst, fehéredésig azt is dinszteltem.
Hozzátettem a karikára vágott zöldségeket is, amivel pár percig még dinszteltem.
Felengedtem vízzel, fűszereztem, lassú tűzön főztem.
Amikor félig megfőtt, hozzátettem az apróra vágott petrezselymet, és a csipetkét.
A csipetke készítése külön receptben megtalálhatóKészre főztem.
Jó étvágyat! 😋