Sólet - konzervből

Sólet - konzervből

A mélyhűtőben találtam pár szelet főtt sonkát, a kamrában sólet konzervet. Nagyon finom és gyors ebéd lett belőle. 

Hozzávalók

3 adag

  1. 2 doboz sólet konzerv
  2. 2 e.k. olaj
  3. 1 nagy fej vöröshagyma
  4. 1 t.k. pirospaprika
  5. 3 szelet főtt füstölt sonka
  6. 3 db főtt tojás
  7. kevés ételízesítő
  8. kis víz

Elkészítés

20 perc

  1. A kockára vágott hagymát olajon megdinszteltem.

  2. Megszórtam pirospaprikával, hozzátettem a konzerveket.

  3. Felengedtem csak annyi vízzel, hogy sűrű maradjon a sólet leve. Szükség szerint, kis ételízesítőt adtam hozzá. Pár percig összeforraltam.

  4. A sonka már főtt volt, a tojásokat megfőztem, és a tálalásnál tettem a sólethez.
    Jó étvágyat! 😋

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el