
Sólet - konzervből
Sólet - konzervből
A mélyhűtőben találtam pár szelet főtt sonkát, a kamrában sólet konzervet. Nagyon finom és gyors ebéd lett belőle.
Hozzávalók
3 adag
- 2 doboz sólet konzerv
- 2 e.k. olaj
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 1 t.k. pirospaprika
- 3 szelet főtt füstölt sonka
- 3 db főtt tojás
- kevés ételízesítő
- kis víz
Elkészítés
20 perc
A kockára vágott hagymát olajon megdinszteltem.
Megszórtam pirospaprikával, hozzátettem a konzerveket.
Felengedtem csak annyi vízzel, hogy sűrű maradjon a sólet leve. Szükség szerint, kis ételízesítőt adtam hozzá. Pár percig összeforraltam.
A sonka már főtt volt, a tojásokat megfőztem, és a tálalásnál tettem a sólethez.
Jó étvágyat! 😋