Tarhonyás lecsó

Tarhonyás lecsó

Tarhonyásan is szeretjük... 

Hozzávalók

4 adag

  1. 1 e. k. zsír
  2. 1 nagy vöröshagyma
  3. 8 db nagyobb paprika
  4. 4 db paradicsom
  5. 1 e. k. pirospaprika (fele édes, fele csípős)
  6. 20 dkg lecsókolbász
  7. ízlés szerint só
    A tarhonyához:
  8. 1 e. k. étolaj
  9. 20 dkg gépi tarhonya
  10. ízlés szerint só

Elkészítés

45 perc

  1. Minden hozzávalót feldaraboltam.

  2. A hagymát zsíron megdinszteltem, rajta pár percig a paradicsomot is.
    Megszórtam a kétféle pirospaprikával. Hozzátettem a paprikát, sóztam, összeforgattam. Lefedve, takarékon főztem.

  3. Közben megpirítottam olajon a tarhonyát. Kétszeres vízzel felöntöttem, fedő alatt takarékon főztem.
    Amikor már majdnem elfőtte a vizet, lezártam, hagytam még fedő alatt.

  4. Amikor a lecsó, és a tarhonya is megfőtt, összekevertem a kettőt.

  5. Jó étvágyat! 😋

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el