Tejfölös karfiolleves galuskával

Tejfölös karfiolleves galuskával

Hozzávalók

4 adag

  1. 1 kg karfiol
  2. 1 fej vöröshagyma
  3. 2 dl tejföl
  4. 1 ek liszt
  5. 1 cs. petrezselyemzöld
  6. ízlés szerint só
  7. ízlés szerint bors
  8. ízlés szerint ételízesítő
    A galuskához:
  9. 2 db tojás
  10. 5 evőkanál liszt

Elkészítés

35 perc

  1. Karfiolt rózsáira szedve, vöröshagymát megpucolva, egészben, ételízesítővel, borssal ízesített vízben feltettem főzni.

  2. Közben elkészítettem a habarást a liszt, tejföl, apróra vágott petrezselyem keverékéből.

  3. Amikor a karfiol megpuhult, hozzáöntöttem a habarást, tovább forraltam pár percig.

  4. Majd összeállítottam a galuskatésztát és beleszaggattam.

  5. Még pár perc főzés, és kész.
    Jó étvágyat! 😋

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el