Tojásos galuska

Tojásos galuska

Friss fejes saláta kötelező kísérője... 😊 

Hozzávalók

4 adag

  1. 0,50 kg liszt
  2. 10 db tojás
  3. víz
  4. ízlés szerint só
  5. 1 dl étolaj

Elkészítés

30 perc

  1. Vizet feltettem forrni. Míg felforrt, összekevertem a galuska tésztát lisztből, 4 db tojásból, vízből.
    6 db tojást felvertem.

  2. Sós vízbe szaggattam, főztem, leszűrtem, hideg vízzel leöblítettem.

  3. Olajra szedtem, ráöntöttem a felvert tojást, és addig kevergettem, míg megszilárdult.

  4. Jó étvágyat! 😋

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked.

Haladó beállítások

Itt testreszabhatod a süti beállításokat. Engedélyezd vagy tiltsd le a következő kategóriákat, és mentsd el a módosításokat.