Zöldborsóleves csirkeaprólékkal, galuskával

Zöldborsóleves csirkeaprólékkal, galuskával

Hozzávalók

6 adag

  1. pici étolaj
  2. 0,50 kg csirkeaprólék
  3. 2 db sárgarépa
  4. 2 db fehérrépa
  5. 1 fej kisebb vöröshagyma egészben
  6. 0,50 kg zöldborsó
  7. ízlés szerint só
  8. ízlés szerint ételízesítő
  9. ízlés szerint petrezselyemzöld
    A galuskához:
  10. 2 db tojás
  11. szükség szerint liszt, amennyit felvesz a tojás

Elkészítés

1 óra

  1. Összevágtam az aprólékot, zöldségeket.

  2. Mindet beletettem a fazékba egy pici olajra, a zöldborsóval együtt, pár percig dinszteltem.

  3. Felengedtem vízzel, hozzátettem az egészben hagyott hagymát, petrezselymet, fűszereztem, készre főztem.

  4. A végén galuskát szaggattam bele.

  5. Jó étvágyat! 😊

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked.

Haladó beállítások

Itt testreszabhatod a süti beállításokat. Engedélyezd vagy tiltsd le a következő kategóriákat, és mentsd el a módosításokat.