Zöldborsós tokány tésztával

Zöldborsós tokány tésztával

Hozzávalók

6 adag

  1. 15 dkg füstölt szalonna
  2. 1 db nagy vöröshagyma
  3. 2 db babérlevél
  4. 1 kg sertéslapocka
  5. 0,60 kg zöldborsó
  6. ízlés szerint só
  7. ízlés szerint bors
  8. ízlés szerint ételízesítő
  9. 1 tk mustár
  10. 1 ek liszt
  11. 3 dl tejföl

Elkészítés

70 perc

  1. Kockára vágott szalonnát kisütöttem, hozzátettem a kockára vágott vöröshagymát és a babérlevet, megdinszteltem.

  2. Hozzátettem a csíkokra vágott húst, kifehéredésig dinszteltem, fűszereztem, felöntöttem annyi vízzel, hogy ellepje. Amikor már majdnem megpuhult, hozzátettem a zöldborsót is.

  3. Elkészítettem a habarást, felöntöttem a húsra, összeforraltam. Mustárral ízesítettem.

  4. Tésztát főztem hozzá. Jó étvágyat! 😋

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el