Zöldséges burgonyaleves, kis kagylóval

Zöldséges burgonyaleves, kis kagylóval

Hozzávalók

4 főre

  1. pici étolaj
  2. 4 db burgonya
  3. 1 db sárgarépa
  4. 1 db fehérrépa
  5. 1 fej kis vöröshagyma
  6. ízlés szerint zellerzöld
  7. ízlés szerint só
  8. ízlés szerint bors
  9. ízlés szerint ételízesítő
  10. ízlés szerint kiskagyló tészta

Elkészítés

35 - 40 perc

  1. Zöldségeket, burgonyát megtisztítani, darabolni.

  2. Kiskagylót szárazon megpirítani.

  3. Olajon megdinsztelni a zöldségeket, burgonyát.

  4. Felönteni vízzel, hozzátenni a zeller zöldet, vöröshagymát egyben, fűszerezni.

  5. A végén hozzátenni a kis kagylót, és készre főzni.

  6. Jó étvágyat! 😋

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el